Kategóriák

Catalog

Szín
Tulajdonságok

Színre kevert festékek 

Színkód vagy minta alapján számítógépes színkeverő rendszerrel beállított autó és ipari festékek garanciával. Legújabb technológia, 32 év tapasztalat, több százezer elégedett ügyfél, profi és felkészült csapat. Nem biztos benne, hogy melyik festékünk ideális az Ön számára? Kérdezzen bátran!  (az árak kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Kereskedők és műhelyek számára egyedi árat biztosítunk.)

 • Metál bázis festékek 1dl-től
  Metál bázis festékek 1dl-től

  SZÍNRE KEVERT METÁL BÁZIS AUTÓFESTÉKEK

  Színkód vagy minta alapján kevert Metál bázis járműipari festékrendszer költséghatékony kihívója a piacon lévő ipari festékrendszereknek. A modern kor követelményeihez igazodva minden uni, metál és gyöngy/mica színeket el tudunk készíteni a kiváló színegyezést biztosító rendszerben. A folyamatosan frissülő receptúráknak köszönhetően biztosított a legújabb árnyalatok elkészítése is. A Valspar Industrial Line bevonatrendszer tökéletes megoldás, ha a felületvédelem mellett az esztétika is fontos. Az oldószer tartalmú festékrendszer lehetővé teszi az összes modern szín elkészítését. A bútoripartól kezdve az épületdekorációs célokon át, a kereskedelmi járművektől a hajókig minden helyzetben tökéletes választás.

 • 2K Akril festékek 1dl-től
  2K Akril festékek 1dl-től

  VALSPAR 2K SZÍNRE KEVERT AUTÓFESTÉKEK 

  A Berothane VOC HS420 3000-es széria autófestésre, alvázfestésre, karosszériafestésre valamint kereskedelmi járművek fényezésére lett kifejlesztve. A polyurethane bázisú termék megfelel a VOC szabályoknak, így minden felhasználási területen alkalmazható. A rendszer egyszerű, felhasználóbarát, kiváló fedőképességgel rendelkezik, mindamellett magas fényű és a nagy igénybevételnek és vegyi hatásoknak is ellenáll.

 • Színrekevert Autófestékek
  Színrekevert Autófestékek

  Autó Javítófestékek Színkód Alapján 

  - Színkód alapján bármilyen festéket elkészítünk több mint 32 év tapasztalattal. Színrekevert termékeinkre garanciát vállalunk. Próbáld ki a CarColor autófestéket és lásd a különbséget!

  Nem találod a keresett színt?

  Itt bármilyen autószínt megrendelhetsz színkód alapján: AUTÓFESTÉK 1-DL-TŐL

  ✔️  ✈️ Szállítás: 1-2 nap ☎️ +36 30 573 8511 ➤ ⚡

 • Színrekevert Motor Festékek
  Színrekevert Motor Festékek

  Színre kevert motorfestékek ⭐ A Világ szinte összes motorjának a színe egy helyen, színkód alapján kikeverve. A Motorszínek folyamatos feltöltés alatt vannak, amennyiben nem találod a keresett színt, vedd fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk!   ✔️  ✈️ Szállítás: 1-2 nap ☎️ +36 30 573 8511 ➤ ⚡

 • 1K Rozsdagátló festék RAL színekben
  1K Rozsdagátló festék RAL színekben
 • 2K Ipari Festékek Ral Színekben
  2K Ipari Festékek Ral Színekben

  VALSPAR - Professzionális, 2-komponensű ipari festékek

  A Valspar Ipari festékrendszert úgy tervezték, hogy kiváló védelmet nyújtson a kopás, korrózió és az időjárás viszontagságai ellen. A “Direct-to-Metal” technológia és a gyorsított alkalmazás segít abban, hogy a munkát gyorsabban és költséghatékonyabb módon végezhesse el. A Valspar színkereső szoftvere segítségével könnyen elérheti a pontos ipari színeket és receptúrákat a világ minden tájáról. A minőségi Valspar Industrial Mix ipari festék garancia a költséghatékony munkavégzéshez.

 • Cobra Platófesték
  Cobra Platófesték

  COBRA Platófesték • Extra védőbevonat – 2K poliuretán gyanta alapú texturált védőbevonat. Rendkívüli nagy mechanikai szilárdság jellemzi, karc és oldószerálló. Ellenáll az extrém időjárási viszonyoknak, a benzinnek, olajnak, víznek és sónak. Hangszigetelő és hangtompító tulajdonságokkal rendelkezik.Csúszásgátló adalékkal vegyíthető. Feketében és színezhető változatban kapható. 2K vagy bázis festék ajánlott a színezéséhez 1dl/doboz arányban. Kiválóan alkalmas terepjárók, vadász-erdőjáró autók, platók, alvázak festésére. Struktúr adalékkal ellátott változata a Cobra Superior, ami nagyobb felületek fényezésére lett kifejlesztve, könnyebb vele szép, csík mentes felületet elérni.

oldalanként
Megjelenített termék: 1 - 39 Összesen: 1125
Megjelenített termék: 1 - 39 Összesen: 1125

Menu